ABC-stævner

ABCstævner er aldersinddelt. Dvs. man stiller op i U9, U11, U13, U15 osv. – afhængig af ens alder. I badminton er der et pointsystem til klassificering af spillere. For at få så lige kampe som muligt, når man er ude til stævner, bliver man placeret i en række. D-rækken er for nybegyndere og herefter C, B, A, M(mester) og E(elite).

I SÆSON 2018-2019 GÆLDER FØLGENDE ALDERSGRÆNSER.

U9      =    (årgang 2010 og yngre).
U11    =     (årgang 2009 og 2008).
U13    =    (årgang 2007 og 2006).

U15    =    (årgang 2005 og 2004).
U17    =    (årgang 2003og 2002).
U19    =    (årgang 2001 og 2000)

Når man deltager i stævner eller holdkampe kan man optjene point, og når man har point nok, rykker man op i en højere række. Jo flere deltagere der er med i et stævne, des flere point kan man tjene – eller jo højere rangeret en spiller man vinder over i en holdkamp, jo flere point kan man optjene. F.eks. kan en U11 spiller tidligt på sæsonen være U11D spiller. Alt efter resultater til de forskellige stævner, er der mulighed for rykke op som U11C spiller osv.

Der er rigtig mange stævner på landsplan, som man kan deltage i, hvis man har tid og lyst. Det er langtfra alle stævner, der rummer alle aldre og rækker. Derfor er det bedst selv at undersøge hvilke turneringer, der matcher ens niveau.

Tilmelding til ABCstævner foregår online på badmintonpeople, hvor man for hver enkelt spiller skal oprette en profil. Når man er logget ind, kan man under “turneringer” og “tilmeld turneringer” indtaste hvilken række og niveau, som man vil se turneringer for.

Når man er oprettet i badmintonpeople, skal den enkelte spiller selv tilmelde og betale direkte til arrangøren uden Kibæk Badmintonklub som ”mellemmand”.

Sæsonplan ABC-stævner 2018-2019