Træfstævner er arrangeret af de lokale klubber og er ikke pointgivende. Stævnegebyret er inkluderet i medlemskabet, så alle medlemmer har mulighed for at deltage. Tilmeldingen foregår via nedenstående skema. Det er også her programment vil blive tilgængelig når vi modtager det fra arrangørklubben. (NOTE. Der kan forekomme programrettelser, så derfor tjek gerne flere gange for evt. opdateringer)

Til træfstævnerne starter man som udgangspunkt i gruppe 0, hvis man er nybegynder. Dog vil der altid være mulighed for at starte længere oppe i grupperne, hvis det vurderes af klubben, at spillerens niveau er der efter. (Spillere i gruppe 0, 1 & 2 vil efter endt sæson automatisk blive rykket en gruppe op, for at gøre plads til nye spiller)

Efter hver stævne, afholdes der en evaluering af de implicerede klubbers spillere. Her drøftes hvilke spillere, som skal rykkes op, til det efterfølgende træfstævne.
Træfstævner er ikke aldersinddelt. Derfor kan man komme til at spille mod modstandere med stor aldersforskel men på et niveaumæssigt lige plan.

Træfstævner 2019-2020

SpillestedStævnedatoTilmeldingsperiodeTilmeldingslinkProgram
Vildbjerg5-6 oktober 2019
15 - 19. september 2019 kl. 18.00UdløbetStævnet er afviklet
Lind KLG2-3 november 20192 - 16. oktober 2019UdløbetStævnet er afviklet
Sunds30 november - 1 december 201923 oktober - 6. november 2019UdløbetStævnet er afviklet
Snejbjerg4-5 januar 202027 november - 11. december 2019TilmeldingEndnu ikke tilgængelig
Bording1-2 februar 20201 - 15. januar 2020TilmeldingEndnu ikke tilgængelig
Kibæk29 februar - 1 marts 202024 januar - 5. februar 2020TilmeldingEndnu ikke tilgængelig
Tarmtur27-29 marts 2020Endnu ikke tilgængelig

Træfgruppe inddeling

Gruppe 0Helt nybegyndere med en del servefejl og kan absolut ikke serve til baglinien (man kan max være 8 år gammel)
NOTE: Gruppen spiller på kort bane (Se nedenstående billede)
Gruppe 1Nybegyndere med lidt større slagfærdighed end Gruppe 0
NOTE: Gruppen spiller på kort bane (Se nedenstående billede)
Gruppe 2Spiller længere dueller men uden taktisk forståelse og spiller primært lige til modstanderen (hvis man er fyldt 12 år spiller man som udgangspunkt minimum i gruppe 2)
Gruppe 3Spiller længere dueller med lidt taktisk forståelse, så man forsøger af spille uden om modstanderen
Gruppe 4Spiller med større taktisk forståelse
Gruppe 5Magter grundlæggende angrebsslag (fx smash)
Gruppe 6Udfører angrebsslag med præcision
Gruppe 7Erfarne spillere
Gruppe 8-10meget erfarne spillere

Reduceret banestørrelse for gruppe 0 + 1.

Banen herunder viser spilleområdet generelt for singlekampene (Mørkegrønt), dog er arealet reduceret i gruppe 0 samt gruppe 1, for at gøre kampene mere jævnbyrdige.

Felterne med cirklen er her ikke en del af det spilbare område, for gruppe 0 + 1.