Tilmelding

Har du lyst til at spille badminton i denne sæson. Så klik på linket herunder og følg vejledningen på skærmen. Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen ved spørgsmål.

Motionister
For motionister skal man henvende sig til bestyrelsen inden tilmelding, hvis du ønsker at leje en bane.

Ungdom
Hvis du har spillet før, så er du medlem og skal anvende boksen til højre. Du skal blot trykke på glemt kode og indtaste dit mobilnummer. Så modtager du en kode. Herefter kan du logge på med dit mobilnummer og koden, så bliver du tilmeldt holdet. Er du NY spiller, skal du anvende boksen til højre.

Betaling
MobilePay  – prisen er den samme som vist under linket – nummeret I skal overføre til er: 67267.

Der kan ikke betales via systemet herunder og kontingentet skal herfor overføres til klubbens konto. Konto nr. 7612 1403117, beløbet skal fremgå ved tilmeldingen samt i den efterfølgende mail.